Voor het onderhoud en bijgevolg optimaal resultaat van uw centrale verwarmingsinstallatie.

Een zorgvuldig onderhoud van de centrale verwarming in Kortrijk

Onderhoud centrale verwarming kortrijk

Stel het onderhoud van uw centrale verwarming niet uit. Een goed onderhouden en afgestelde gasverwarming zorgt voor een efficiënte verwarming van uw woning. Dit brengt eveneens aanzienlijke besparingen op uw energiefactuur met zich mee. Wanneer u in Kortrijk of elders in West-Vlaanderen woont, bent u bij ons aan het goede adres voor een feilloos onderhoud. Mazoutverwarmingssystemen behoren niet onder onze service.

Periodiek onderhoud door specialisten

Voor onderhoud en herstellingen aan uw gasverwarming mag u bij ons rekenen op een vlotte dienstverlening. Aangezien een onderhoud om de twee jaar verplicht is, kunnen wij met u een onderhoudscontract overeenkomen. Op die manier houden wij in de gaten wanneer het tijd is voor een controlebeurt.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in dergelijk onderhoud. Ze komen bij u langs in Kortrijk en de rest van West-Vlaanderen om de volledige gasverwarming grondig na te kijken. Door deze weer perfect af te stellen, blijft de verwarmingsketel rendabel werken en hoeft u geen extra verwarmingskosten uit te geven. Wij bezorgen u eveneens alle nodige keuringsattesten zodat u helemaal in orde bent.

Contacteer ons voor een afspraak. Wij plannen het onderhoud van uw installatie meteen in.

Contacteer ons!
056/98 07 53