Uw erkende installateur voor de plaatsing, renovatie en herstelling van al uw energiezuinige verwarmingssystemen op gas.

Bel ons voor de installatie van centrale verwarming in Kortrijk

Installatie centrale verwarming kortrijk

Geniet op frisse en koude dagen van een energievriendelijke en efficiënte centrale verwarming in uw woning. Door de installatie aan ons over te laten, mag u rekenen op een professionele plaatsing. Vanuit Kortrijk bedienen wij de volledige provincie West-Vlaanderen met onze kwaliteitsvolle service.

Kwaliteit in nieuwbouw en bij renovaties

Wanneer uw nieuwbouw voorzien moet worden van centrale verwarming mag u de installatie aan ons overlaten. Wij leggen alle leidingen, plaatsen de energievriendelijke verwarmingsketel en wij hangen de ideale radiatoren aangepast aan de grootte van de kamers. Ook bij renovatieprojecten in Kortrijk en omgeving verzorgen wij deze diensten.

Hebt u het meer voor vloerverwarming dan zijn ook wij uw geschikte loodgieter om dit systeem te leggen. Tijdens deze werken brengen wij eveneens de nodige leidingen aan en installeren wij de juiste ketel. Omdat kwaliteit heel belangrijk voor ons is, werken wij voornamelijk met het gekende merk Vaillant voor centrale verwarming.

Maak vandaag nog uw afspraak met ons. Wij bezorgen u met plezier een gratis prijsofferte.

Contacteer ons!
056/98 07 53